Skolestart 19. august 2021

Vi vil ønske alle nye og tidligere elever velkommen til et nytt skoleår. Første skoledag er torsdag 19. august med oppmøte kl. 08.30 i skolens gymsal. Ta med matpakke og skrivesaker.

Skolen starter på grønt nivå, les mer om skolens smittevernregler her.

Etter samlingen i gymsalen, deles elevene i klasser og går med sine kontaktlærere til klasserommene. Første skoledag varer til klokken 15.10 og går med til mye praktisk informasjon, bli kjent opplegg og liknende.

Fylkestinget har vedtatt at alle nye elever skal kjøpe skole-PC gjennom skolen. På grunn av leveringsforsinkelser vil ikke disse være tilgjengelige ved skolestart. Vi oppfordrer alle elever til å ta med bærbar PC dersom dere har.  

Elever i Vg1 studieforberedende skal første skoledag skal velge matematikkfag (praktisk eller teoretisk) og fremmedspråk (tysk nivå 2, fransk nivå 1 eller italiensk nivå 1). Informasjon og skjema finner dere her. Kontaktlærer vil orientere nærmere om hvilke regler som gjelder for disse fagvalgene.

Vi gjør oppmerksom på at du kan søke Stipend fra Lånekassen. Er du elev og har ungdomsrett, får du utstyrsstipend fra Lånekassen. Du får stipendet uavhengig av dine foresattes inntekt. Husk at du må søke om stipendet for å få det utbetalt. Når du søker, sjekker Lånekassen om du har rett til andre stipend også, som for eksempel inntektsavhengig stipend eller bostipend. Når du har fått opptak, søker du om stipend på lanekassen.no eller vigo.no. Bruk søknaden for videregående opplæring.

Les mer om stipend og lån på lanekassen.no, og sjekk Lånekassens side på Facebook https://www.facebook.com/lanekassen.student

 

Vi gleder oss til å møte deg!

Til toppen