Salg, service og reiseliv.

Innenfor programområdet salg, service og reiseliv tilbyr Risør videregående skole Vg1 salg, service og reiseliv og Vg2 salg og reiseliv.

Liker du å jobbe med mennesker? Ønsker du deg en allsidig og etterspurt utdanning? Eller går du med ønske om å starte egen bedrift? Da er denne studieretningen noe for deg.

Vg1 salg, service og reiseliv gir deg en smakebit innenfor mange yrker hvor kommunikasjon og samhandling med andre mennesker står sentralt. Med salg service og reiseliv skaffer du deg en allsidig bakgrunn som gjør deg attraktiv innenfor flere yrker. Gjennomgående temaer er for eksempel salg, service, kommunikasjon, økonomi, markedsføring og ungdomsbedrift.

Vi legger stor vekt på å gjøre undervisningen så praktisk og variert som mulig. Vi kan nevne:

• Utplassering i bedrift eller butikk i faget yrkesfaglig fordypning.
  • Ungdomsbedrift
  • Egen butikk
  • Bedriftsbesøk

Vi er en av fylkets beste skoler på ungdomsbedrift, og elever fra salg, service og reiseliv har utmerket seg i denne sammenhengen.

Etter Vg2 salg og reiseliv kan du inngå lærekontrakt innenfor salgs- eller reiselivsfaget. Du kan også velge Vg3 påbygging til generell studiekompetanse.

Salg, service og reiseliv - for en mer praktisk og variert skolehverdag!

Les mer på Vilbli.no