Service og samferdsel

Innenfor programområdet service og samferdsel tilbyr Risør videregående skole Vg1 salg, service og reiseliv og Vg2 salg, service og sikkerhet.

 

Liker du å jobbe med mennesker? Ønsker du deg en allsidig og etterspurt utdanning? Eller går du med ønske om å starte egen bedrift? Da er service og samferdsel noe for deg!

Vg1 service og samferdsel gir deg en smakebit innenfor hele åtte yrker hvor kommunikasjon med andre mennesker står sentralt. Det er viktig enten du vil bli vekter eller selger, jobbe med IKT, på kontor eller drive egen virksomhet. Med service og samferdsel skaffer du deg en allsidig bakgrunn som gjør deg attraktiv innenfor flere yrker.

Viktige temaer på Vg 1 er salg, service, kommunikasjon, økonomi, markedsføring og ungdomsbedrift.

Vg2 salg, service og sikkerhet går i dybden innenfor fagene markedsføring og salg, økonomi og administrasjon og sikkerhet.

På service og samferdsel legger vi stor vekt på å gjøre undervisningen så praktisk og variert som mulig. Vi kan nevne:

  • Utplassering i bedrift eller butikk
  • Ungdomsbedrift
  • Egen  butikk
  • Bedriftsbesøk

Vi er en av fylkets beste skoler på ungdomsbedrift, og elever fra service og samferdsel har utmerket seg i denne sammenhengen.

Etter Vg2 salg, service og sikkerhet kan du inngå lærekontrakt innenfor områdene kontor- og administrasjonsfaget, salgsfaget eller vekterfaget. Du kan også velge Vg3 påbygging til generell studiekompetanse.

Service og samferdsel - for en mer praktisk og variert skolehverdag! 

Les mer på Vilbli.no

Til toppen