Skolestart 17. august 2023

Vi vil ønske alle nye og tidligere elever velkommen til et nytt skoleår. Første skoledag er torsdag 17. august med oppmøte kl. 08.30 i skolens gymsal. 

Det blir servert felles gratis lunsj første skoledag, ved spesielle behov vurder å ta med matpakke. Husk skrivesaker. Etter samlingen i gymsalen, deles elevene i klasser og går med sine kontaktlærere til klasserommene. Første skoledag varer til kl. 15.10 og går med til mye praktisk informasjon, å bli kjent og liknende.

I løpet av første uke skal elever i Vg1 studieforberedende velge matematikkfag (praktisk eller teoretisk) og fremmedspråk. Kontaktlærer vil orientere nærmere.

Vi gjør oppmerksom på at du kan søke stipend fra Lånekassen. Er du elev og har ungdomsrett, får du utstyrsstipend fra Lånekassen. Du får stipendet uavhengig av dine foresattes inntekt. Husk at du må søke om stipendet for å få det utbetalt. Når du søker, sjekker Lånekassen om du har rett til andre stipend også, som for eksempel inntektsavhengig stipend eller bostipend. Når du har fått opptak, søker du om stipend på

lanekassen.no

eller

vigo.no.

Bruk søknaden for videregående opplæring.

Les mer om stipend og lån på

lanekassen.no,

og sjekk Lånekassens side på Facebook

https://www.facebook.com/lanekassen.student

Vi gleder oss til å møte deg!