Christian Jakobsen (16) er elev på Risør videregående skole fire dager i uka. Den siste dagen er han på jobb på Det Lille Hotel. Nå er han klar for resten av utdanningen innen reiseliv.(Av Mari Nymoen, Aust Agder Blad, 5. februar 2020)

Sist vi snakket med guttene hadde de nylig publisert sin første sang «Bamsesaft». Nå har de bikket 10 000 streams på sin sang nummer to, Ransel Flex. (Tekst og foto: Marcus Aanonsen, iRisør 16.1.2020)

Sørlandsporten Teknologinettverk benyttet muligheten til å presentere seg for mulig fremtidig arbeidskraft under åpen skole i Risør. (Tekst: Tore Myrberg, iRisør 21.1.2020. Foto: Line Stebekk)

Da han gikk på ungdomsskolen i Tvedestrand, synes August Jeppestøl (18) det var vanskelig å finne ut hva han skulle gjøre på videregående. Takket være en rådgiver som så ham, og faglig og sosialt miljø på Risør videregående skole, er saken nå en helt annen. (Av Mari Nymoen, Aust Agder Blad, 13. januar 2020)

Til elever og foresatte i Vg1 studiespesialisering. Skolen har gleden av å invitere elever og foresatte til informasjonsmøte om valg av fag: Tirsdag 28. januar kl. 18.00 i skolens aula. Innbydelse til informasjonsmøte om fagvalg i studiespesialisering 28 (PDF, 104 kB)

Til elever og foresatte i Vg1 medier og kommunikasjon. Skolen har gleden av å invitere elever og foresatte til informasjonsmøte om valg av fag: Torsdag 30. januar kl. 18.00 i rom D327.

For elever og foresatte 9. og 10. trinn. Onsdag 15. januar kl. 17-19.  Risør videregående skole.

Denne blir publisert 1.1.2020 som en del av sammenslåingen til et Agder.

hei