Onsdag 22. september klokken 18.00 inviterer Risør VGS til foreldremøte. Det blir felles info fra skolen og skolens samarbeidspartnere i gymsalen, med en samling i klassene etterpå.

Vi henstiller alle til å møte bare med en foresatt. Dette grunnet Covid-19.

Hilsen Eirik Kaasa Eliassen, rektor

Høsten 2021 er det stortingsvalg i Norge. Mandag 30. august få vi besøk av alle ungdomspolitikere. Det blir valgdebatt og digital stemming for alle klasser. Risør kommune setter også opp egen stand for forhåndsstemming i studiesenteret kl 11:25 -13:00 denne dagen.

Agder fylkeskommune tar i bruk Visma InSchool (VIS) som sitt skoleadministrative system fra skoleåret 2021/2022. Visma InSchool er et skoleadministrativt system som skal bidra til forenkling og effektivisering av skolehverdagen for elever, foresatte og skolenes medarbeidere.

Vi vil ønske alle nye og tidligere elever velkommen til et nytt skoleår. Første skoledag er torsdag 19. august med oppmøte kl. 08.30 i skolens gymsal. Ta med matpakke og skrivesaker.

Stengt uke 27-30, uke 31 åpent 09-14. Ved spørsmål om inntak og andre henvendelser kan man ringe Agder fylkeskommune på 38 05 00 00.

Det blir avslutning for 3. klassingene på studieforberedende og 2. klassingene på yrkesfag ved Risør videregående skole i Risørhuset. Det vil bli utdeling av vitnemål og kompetansebevis. Grunnet korona og smittevern er det kun plass til elever. Men arrangementet blir streamet. Og lenken finner du her: Skoleavslutning ved Risør videregående skole 2021 - YouTube

Som elev i videregående skole kan du klage på både eksamenskarakterer og standpunktkarakterer. Du kan også klage på at du ikke har fått karakter i et fag (IV).

Muntlig eksamen for elever er avlyst. Dette gjelder for elever på 10. trinn og vg3, og for voksne deltakere i videregående opplæring. Dette betyr i praksis at alle eleveksamener våren 2021 er avlyst.

Privatisteksamener skal fortsatt gjennomføres.

Du leser mer på udir.no.

Sommerkurs arrangeres av Agder fylkeskommune, og er gratis tilbud om intensiv opplæring, inkludert eksamen, for elever og lærlinger som har fått karakteren 1 (stryk) eller IV i standpunkt og/eller til eksamen. Frist for påmelding 11. juni 2021.

Les mer om kursene på hjemmesiden til Agder fylkeskommune

Risør kommune har innført påbud om bruk av munnbind på offentlig sted der det ikke kan holdes en meters avstand. Dette gjelder også på buss til og fra Risør.