UKE 26-27: kl. 09-14

UKE 28: Stengt. Ved leveranser ring 906 52 571

UKE 29-30: Stengt. Pakker og post leveres Coop Extra Randvik

(Tyriveien 25, 4956 Risør)

Årets innsamling er for kreftformer med spredning. "Vi samler inn penger til forskning på kreftformer med spredning og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende.

Risør videregående skole digitale innsamling

Som én av bare to videregående skoler i gamle Aust-Agder har Risør VGS nå blitt sertifisert som dysleksivennlig skole. ( Av Runa Hestmann i Aust Agder Blad, 14.02.22, Foto: Runa Hestmann)

Elevene får informasjon på skolen om regler knyttet til valg av programfag og informasjon og hvilke fag skolen har. Elevene gjør fagvalget i Visma InSchool og skolen sikrer at alle velger en fagkombinasjon som gir vitnemål.

Pga korona har skolen valgt å ikke ha foreldremøte om dette i januar 2022. Dere kan finne informasjon i filene nedenfor.

Ta kontakt med rådgiver eller kontaktlærer om du som foresatt har spørsmål.

Fra og med mandag 17. januar går Risør videregående skole fra rødt til grønt nivå. Dette har fylkeskommunen bestemt. Elevene skal møte på skolen og følge vanlig timeplan. Nærmere informasjon om nye smittevernregler kan leses på fhi.no. Skolen vil også om kort tid legge ut oppdaterte lokale smittevernregler for grønt nivå på skolens nettside.

Her er karntenereglene oppsummert. (DOCX, 22 kB)

15. januar 2022 vil elevene kunne se sine terminkarakterer i alle fag, og i orden og atferd i Visma Inschool (VIS). Terminkarakteren skal gi uttrykk for elevens faglige nivå på det tidspunkt i opplæringen. Terminkarakteren er en underveisvurdering og eleven har derfor ingen formell klagerett.

Elever som ønsker en karakterutskrift, kan henvende seg til skolens ekspedisjon eller ta kontakt med Avd. leder Anna Skarheim.

For å få opp gjennomføringsprosenten i fylket, planlegger Agder fylkeskommune også i år eksamenskurs i noen utvalgte fag våren 2022 i Arendal, Kristiansand og Flekkefjord/Lyngdal.

Noen fag dekker både gamle og nye læreplaner.

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Agder blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 4 til 10. Målet er å få en oversikt over hvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritida.

Elevene møter ikke på skolen tirsdag14. desember. Fra 15. desember følger vi  Smittevernsregler - rødt nivå (PDF, 228 kB). Det er vanlig timeplan fram til juleferie tirsdag 21. desember. Fra skolestart i januar er det laget en egen opplæringsplan.

Opplæringsplan januar  (PDF, 82 kB)

Elevene møter som vanlig på skolen i morgen, onsdag 8. Desember.

SMITTEVERNREGLER PÅ GRØNT NIVÅ (PDF, 44 kB)