Regjeringen har besluttet at alle landets barnehager og skoler fortsatt skal være stengt til og med 13. april. Perioden kan bli forlenget.

Trenger du noen å snakke med nå som du må være hjemme fra skolen, og hverdagen har blitt helt annerledes? Både helsesykepleier Renate tlf. 902 29 124 og psykiatrisk sykepleier Inge tlf.91865485 kan kontaktes på sine jobbtelefoner i vanlig arbeidstid framover for alle elever på RVGS. Det er også mulig å kontakte helsestasjon for ungdom på 945 08 419 for avtale.

Informasjon om digital undervisning ved Risør videregående skole

Skolen er stengt for undervisning fra og med fredag 13. mars 2020.
Les mer i lenken nedenfor.

Skolen følger retningslinjene som blir gitt av Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.

Kunnskapsdepartementet har bestemt at elever som har fravær av helsemessige grunner slipper å ta kontakt med sin fastlege for å få dokumentert sitt fravær.

Christian Jakobsen (16) er elev på Risør videregående skole fire dager i uka. Den siste dagen er han på jobb på Det Lille Hotel. Nå er han klar for resten av utdanningen innen reiseliv.(Av Mari Nymoen, Aust Agder Blad, 5. februar 2020)

Sist vi snakket med guttene hadde de nylig publisert sin første sang «Bamsesaft». Nå har de bikket 10 000 streams på sin sang nummer to, Ransel Flex. (Tekst og foto: Marcus Aanonsen, iRisør 16.1.2020)

Sørlandsporten Teknologinettverk benyttet muligheten til å presentere seg for mulig fremtidig arbeidskraft under åpen skole i Risør. (Tekst: Tore Myrberg, iRisør 21.1.2020. Foto: Line Stebekk)

Da han gikk på ungdomsskolen i Tvedestrand, synes August Jeppestøl (18) det var vanskelig å finne ut hva han skulle gjøre på videregående. Takket være en rådgiver som så ham, og faglig og sosialt miljø på Risør videregående skole, er saken nå en helt annen. (Av Mari Nymoen, Aust Agder Blad, 13. januar 2020)