Skal du opp til eksamen i matematikk, engelsk, samfunnsfag eller norsk yrkesfag i høst?

Strever du i faget eller har du kanskje strøket? Da trenger du kurs for å øke sjansen til å få bestått karakter. Vi har kurs for deg som trenger oppfriskning og eksamenstrening.

Meld deg på.

Årets Operasjon Dagsverk skal støtte flyktningungdom fra Sør-Sudan sin kamp for en bedre fremtid!
OD Dagen er 29. oktober, da skal vi ut å jobbe / ha fokus på flyktningungdom fra Sør-Sudan

Skolen har utarbeidet egne smittevernregler for høsten 2020.

Smittevernregler Risør VGS gult nivå 1.9.2020 (PDF, 439 kB)

Risør videregående skole har gleden av å invitere foresatte i Vg1 til informasjonsmøte torsdag 3. september klokken 18.00 i skolens gymsal. Foresatte i Vg2 møter torsdag 3. september klokken 19.00 i skolens gymsal. Det blir først en felles samling før dere deles klassevis. Invitasjonene ligger vedlagt.

Innbydelse foreldremøte VG1 (PDF, 79 kB)

Innbydelse foreldremøte VG2 (PDF, 79 kB)

Vi vil ønske alle nye og tidligere elever velkommen til et nytt skoleår. Første skoledag er mandag 17. august 2020 med oppmøte i skolens gymsal. Elevene deles i to grupper med følgende oppmøtetidspunkt:

Grunnet koronasituasjonen vil skolen inntil videre holde stengt for aktivitet i gymsalen utenom skolens åpningstider. Dette er knyttet til behovet for renhold av garderober, utstyr og gymsal. Vi vil komme tilbake med ny informasjon så fort vi har det.

Utdanningsavdelingen har gjennomført første inntak til videregående skole for skoleåret 2020-2021.

Ekspedisjonen er åpen mandag til fredag 09.00-14.00 fram til 10. juli.
Skolen er stengt fra 13. juli til 2. august.

NB: Klagefrist for hurtigklagesensur våren 2020 for elevene er onsdag 17. juni kl. 1200.
Elever som vurderer å klage på standpunktkarakter, tar straks kontakt med faglærer for å få begrunnelse for karakteren før en eventuell klage.

Agder fylkeskommune tilbyr gratis sommerskole for deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) til eksamen eller standpunkt.